Over Mij

Ik ben Esther van Arkel, getrouwd en moeder van 2 jongens. Ik heb een opleiding voor verpleegster gevolgd. Na mijn opleiding ben ik gaan werken in de verstandelijk gehandicapten zorg. Eerst in de verzorging en later heb ik de overstap gemaakt naar begeleiding van kinderen met een beperking. De laatste jaren geef ik deze begeleiding op een school.  

Een aantal jaren geleden kreeg ik een burn-out. Deze periode was zwaar maar vooral heel leerzaam. Ik ben gaan ontdekken waar het werkelijk om gaat in mijn leven. Ik ben de echte Esther langzaamaan gaan her-ontdekken en gaan voelen wat ik werkelijk wil in dit leven.  

In deze periode komt ook Encaustic Art op mijn pad. Ik volgde een online kennismakingstraining, coach jezelf met Encaustic Art. Vervolgens ben ik een basistraining gaan volgen. Omdat ik de bijenwastekening een geweldige “tool” vindt om te gebruiken bij het coachen ben ik de jaaropleiding voor Encaustic Art coach gaan volgen bij Karina Stelloo van Close2Nature. Hier heb ik verschillende manieren mogen ontdekken die je kunt gebruiken bij het coachen met Encaustic Art. 

Over Encaustic Art, mijn coachen en meer lees je verder op deze website!

Ik ben gekwalificeerd Encaustic Art Coach ®! 

Een Encaustic Art coach®, door Close2Nature opgeleid, is een coach die respect heeft voor de Aarde en alles wat er op leeft. Een Encaustic Art Coach® kijkt naar het werken als Coach op een holistische wijze. Volgt het weten van het hart, neemt Spiritualiteit als vanzelfsprekend mee en zet dat op een gegronde wijze in de praktijk. Daarbij altijd denkend aan de woorden; “Do I practice what I preach”? Ik ben een coach die ontwikkeling, bewustwording en eigen wijsheid serieus neemt. 

Meer over Encaustic Art lees je hier 

Wat zeggen anderen over mij?