Wat kan ik voor u betekenen?

COACHING

Lusteloos, moe, niet tot dingen kunnen komen? Herkenbaar? Maar weet je niet wat er aan de hand is of wat je eraan kunt doen? Ik kan je helpen met inzichten krijgen. Of misschien ben je wel gewoon nieuwsgierig wat een wastekening jou te vertellen heeft? 

Voordat we een afspraak maken voor een coachsessie vind ik het fijn elkaar even via skype of telefoon te spreken. In dit gratis kennismakingsgesprek van maximaal 30 minuten kunnen we samen kijken welke vorm van coaching het beste bij je past en kunnen we jouw verwachtingen bespreken.  

De mogelijkheden:

Es-Sense Basis

In deze 1 uur durende sessie gaan we kijken wat jouw vraag is. Daarna maak ik een wastekening voor je waarbij ik me afstem op jouw energie. Hierbij kan ik ook gebruik maken van een visualisatie of een inzichtkaart. 

We gaan samen de tekening bekijken en luisteren en voelen wat de tekening jou te vertellen heeft.  

Es-Sense Combi

Soms is er meer nodig om je inzicht te geven in wat er speelt of wat je graag te weten wilt komen. Dan is deze combi-sessie een optie.  

Samen met jou bespreek ik wat de mogelijkheden zijn en waarbij jij je fijn voelt. 

De mogelijkheden zijn: 

 

Bodydrumrelease

Het woord release betekent loslaten, bevrijden, vrijlaten en vrijgeven. Daarnaast betekent het ook ontspannen, afstand doen of ontheffen van iets en de eerste vertoning van een nieuwe film. En dat is precies wat er gebeurt tijdens de BodyDrumRelease. (BDR) 

Tijdens de BodyDrumRelease trommel ik afwisselend op je linker-en rechterschouder/Bovenarmen. Door het afwisselende trommelen gaan er heel veel zenuwprikkels heen en weer tussen de beide hersenhelften. Tijdens het trommelen raak je ontspannen en komt er een stroom van gedachten en beelden op gang die veel inzicht geven. 

Coaching in de natuur

De natuur heeft jou veel te vertellen. Tijdens een natuur coaching neem ik je mee de natuur in. De wastekening die je hebt gemaakt gaat met je mee. We maken gebruik van alles wat je op je pad tegenkomt. Denk hierbij aan bomen, planten, dieren, obstakels. We gaan samen op zoek naar antwoorden op jouw vragen. De natuur geeft veel antwoorden. 

Visualisaties

Visualisaties helpen je om je aandacht naar binnen te brengen. Zo kun je afstand nemen van de dagelijkse bezigheden en krijg je inzicht. Door een visualisatie te doen voordat je een wastekening gaat maken krijg je een extra verdieping in je innerlijke proces. Je staat je onderbewuste toe om jezelf nieuwe informatie te geven.  

 

WORKSHOPS

ES-Sense geeft workshops Encaustic Art  voor 2 tot maximaal 6 personen.  Dit alles doe ik volgens een thema. Denk hierbij aan bijvoorbeeld herfst, zomer, liefde of vriendschap. Een workshop is erg leuk met een vriendinnen groep, een moeder/dochteruitje of met collega’s.

De workshops kunnen op het bezoekersadres gegeven worden, maar het kan ook op een andere locatie. 

 De workshops kunnen ook worden ingezet als teambuilding. Uit een wastekening is veel informatie te halen over bijvoorbeeld de manier van samenwerken. Ook het maken van een grote wastekening door meerdere deelnemers is veelzeggend. 

Foto impressie workshops

(KINDER)FEESTJES

Kinderfeestjes behoren ook tot de mogelijkheden. Ik geef feestjes voor 4 tot maximaal 6 kinderen. De minimum leeftijd is 8 jaar. Als de kinderen jonger zijn dan 8 jaar dan is begeleiding verplicht. Dit i.v.m. de hete schildersijzers waarmee wordt gewerkt.  

De kinderen gaan verschillende wastekeningen maken en mogen de mooiste tekening in een fotolijstje doen. Maar natuurlijk mogen ze dat lijstje eerst mooi pimpen.    

Prijzen

Voor prijzen van workshops, feestjes en teambuildings, neem contact op met mij!

CONTACT

Es-SenSe
Esther van Arkel

Anna Paulownastraat 3
2741 BS Waddinxveen
T: 06- 45 26 56 72
E: essensecoaching@outlook.com

©ES-Sense 2017 | Webdesign en webteksten: Niels van Arkel  (www.nielsvanarkel.nl)